Jsou Dvě a přitom žádná
Jsou dvě a přitom žádná
Jsou Dvě a přitom žádná,
a já jsem jenom nikdo.
Osud si to zřejmě žádá,
abych tak také zůstal.
Jsou Dvě a přitom žádná,
a já jsem jenom nikdo.
Láska je holt v tomhle zrádná,
vlastně už to víte… kde kdo.
Kdo jsem, jaký jsem a čím že budu,
se dovím, až zbavím se studu,
až za svým cílem přímočaře půjdu.
Ale teď jen nikdo jsem,
a pro ty Dvě tam někde v dáli,
jsem jen hloupým snem,
kterému se napřed smáli,
a pak plakali.
Jsou Dvě a přitom žádná,
a kdyby jedna z nich jen trochu chtěla,
mohla by se mnou,
cokoliv si dělat.
Přečteno 390x
Tipy 12
Poslední tipující: Loveless, strašidýlko-střapatý, enigman, terezkys, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)