Být s tebou neustále
Na dálku nic nedokážu
princezno
ani vlasy, které
rád
načechrávám v noci
ani ty dnes nepohladím..
Nechám Tě tam samotnou
nechám Tě zpívat
tak jako to děláš,
pokaždé
když milujem se na dálku...
/o nás/
a já doopravdy
kdybych jen mohl
všechno bych změnil
Alespoň na malou chvíli
přišel bych za tebou
a doufal,
že by jsi chtěla..
a čekala na mě
každý den
jako to dělám já,
poslední dobou neustále
zoufale
a zbytečně...
*Tak jaké to je
vidět Tě pokaždé
když se mi zachce...
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: jvacl, CULIKATÁ, la loba, Marcone, James Libustka, JR
Komentáře (1)
Komentujících (1)