Hřbitůvek
Anotace: ...první jarní den....
Vezeš mě miláčku
na střepině svědomí
stěží v rovnováze
páchnoucí řekou
z kostřiček snů
a podivných masek
k hřbitovu mrtvých nadějí
naivních lásek...
...pospícháš...
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Tanzania, terezkys
Komentáře (2)
Komentujících (1)