TY jsi jako...
Anotace: vyznání tomu, kdo dává mému životu nový směr...
Sbírka:
Jen pro Něj
Jsi jako obláček
z každé strany jiný,
můžu jen hádat, co představuješ,
ať jsi rychle plující či líný.
Jsi jako doušek dobrého vína,
tvá chuť mi v ústech ještě dlouho zůstává.
Připadám si s tebou tak zvláštně jiná,
každý moment s tebou mi sílu dodává.
Jsi jako sluneční paprsek,
co kůži mou pohladí.
Jsi jako nejsladší zákusek,
co chuťovým buňkám lahodí.
Jsi ovoce zakázané.
Jsi vítr, co něžně i bouřlivě vane.
A já tě potřebuji.
A já tě miluji.
Přečteno 808x
Tipy 6
Poslední tipující: aniger, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)