Jsem
Anotace: prostě k sežrání :-))
Jsem Tvůj stín
Tvá horká vášeň
Ledová tříšť
kterou si našel...
Hořká čokoláda
co na rtech ještě zůstala
Opilá pralinka
co v rumu se koupala...
Bonboniera v dárkovém balení
jen ve výkladní skříni
nabízená k prodeji...
Lolipop s ovocnou chutí
barevná duha,co Tě budí
Levná a přitom nedostupná
luxusní i nepřístupná...
Říční voda bez bublinek
do ní nikdo nepronikne
Hasím žízeň,možná i žár
už nehledej,jsem to já...
Přečteno 518x
Tipy 29
Poslední tipující: jvacl, Jiparo, NikitaNikaT., Niky88, Juan Francesco de Faro, Maryje..., zenge, labuť, strašidýlko-střapatý, Jiná, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)