nohy...
Anotace: ...v svitu lampy
Bohové neměli vlohy,
aby je milovala
na pohovku si sedající slečna.
Bozi jsou spáleni,
namísto zázraků
jen
ladné nohy;
dvě koleje směřující do nekonečna.
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Lesní žínka, F.i.L
Komentáře (1)
Komentujících (1)