Tvůj sen
Anotace: Až.....jednou se něco stane....
Levandulí potřené máš tváře,
šaty bílé,s vlečkou,
až řekneš své"ano"u oltáře,
až přestaneš být slečnou.
Prstýnkem,
tím kruhem,
bez konce a počátku,
se zpečetí pouto lásky.
S mužem,co hladívá ti vlásky,
drží tě,
když kol očí,
dělají se ti ty smutné vrásky.
Až odhrne ti závoj,
tu něžnou branku do manželství,
až ze rtů slíbá ti svobody příboj,
až odhodíš kytku,pro jiné ku štěstí.....
Potom zemřu...
....se tvým jménem na rtech....
Přečteno 390x
Tipy 31
Poslední tipující: Niky88, hatlapatla, váhy, Psavec, Juan Francesco de Faro, ZILA78, Maryje..., Lorraine, Jiko, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)