Zločiny z lásky
Dávám duši a své tělo v sázky,
každé ráno vstávám a páchám zločiny z lásky.
Jak z pravdomluvných žen stávají se lhářky,
tak i já činím zločiny z lásky.
Dají se odpustit přestupky krásky,
co kráčí přes mrtvoly a koná zločiny z lásky?
Ubližuje a na tváře cizí kreslí vrásky,
nemůže činit jinak, páchá jen zločiny z lásky...
Přečteno 338x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., ilona, Matsuyama Tatsuko-chan, Alasea, Maryje..., strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)