Víš?
Anotace: Platonická láska- pocity
Víš, že po tobě toužím?
Víš, že kolem tvého domu kroužím?
Víš, že pro mě kromě tebe nikdo jiný není?
Víš, že v mých představách se to brzy změní?
Víš, že v mých myšlenkách hraješ hlavní roli?
Víš, že si někdy připadám jak na bitevním poli?
Víš, že na tebe myslím než jdu spát?
Víš, že doufám že se mi o tobě bude zdát?
Víš, co si všechno s tebou představuju?
Víš, kam tímto směřuju?
Škoda, že nevíš..
Přečteno 469x
Tipy 7
Poslední tipující: Findë, hatlapatla, Matsuyama Tatsuko-chan, Bambulka
Komentáře (4)
Komentujících (4)