Tvá cena
Anotace: ikdyž stojíš mé tělo mnoho, bez tebe to není ono..
víno,marcipán a dehet
halí mi tvář,
zastiňují můj skelet,
však příjdeš mě i dráž!
Když u zdi nářků roním slzy,
v duši tajně doufám-
můj cit velmi drzý-
v slzách tonu sám.
V hvězdném prachu ztrácím dech,
v těžkých myšlenkových vírech,
co synapse mé halí v stín,
pod návalem dehtu, vín
Od světa cítím na mně sabotáž,
stojíš hodně, stále dráž!
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: Lamorte, la loba, jethullfan
Komentáře (5)
Komentujících (3)