Znovu, prosím...
Anotace: sním a možná toužím...
Lásku úžasnou chtěla bych prožít,
své chladné ruce do teplých vložit.
Chci někoho, kdo tisknout mě bude v náručí,
někoho, kdo srdcem svým se zaručí.
Chci se s ním smát ve dne i v noci,
aby mě naplnil ten zvláštní pocit.
Chci začít něhu, přízeň a lásky výheň,
lásko nová, zklamání z hlavy mi vyžeň.
Přečteno 558x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Bona, labuť, jita.1965, CULIKATÁ, jethullfan, olnek, Maryje...
Komentáře (4)
Komentujících (3)