Anotace: opět enigman a koment k jeho bezbřehé fantazii
Sbírka: ..na ostří vody..
Jsi jako vodoměrka,
co klouže po hladině
a na břeh vstoupí suchá...
Jsi plodná Múzy dcerka,
co když dá pusu v kině,
hned k tomu vlasy zcuchá...
03.04.2011 00:50:00 | Špáďa
…chci dotknout se, než zas mi někam uletíš…
..tak se dotkni :)
krásné ST!
01.04.2011 14:05:00 | xoxoxo
..sůl a skály..
dík, znám ten vzorec, tak utiším svou žízeň
..po dalších básních
***
Jiří
01.04.2011 08:48:00 | j.c.
... tančí ve spojeném odtržení...
jedinečné, vytváříš svou vlastní teorii paradoxu :-)
ST...
01.04.2011 07:08:00 | Bambulka