Místa
Anotace: Místa, prostě jen místa
Přícházím na samá místa,
kde jsme se stále líbali,
kde slibovali jsme si lásku,
opětovali vyznání
a dívali se na rozzářené nebe...
přicházím tam ,
kde jsme měli svůj svět
a brouzdali jsme se vy vysoké trávě,
tak kde jsme si slibovali věrnost,
tak, kde jsme byli jen my-2!!!
přicházím k pláži,
tam, kde jsme se opalovali celý den
a v tmavou noc jsme si připíjeli
sklenkou šumivého vína,
schouleni v klubíčko
jsme se hřáli...milovali se
_____A teď?_____
přicházím opět na téže místa,
ale jen ve vzpomínkách...
již nedokáži prosit,
nechci se plazit v prachu,
teď místo vína piji ze sklenky minulosti
vzpomínám, jak přicházela jsem na místa,
kde jsem milovala,
avšak já stále miluji...platonicky...
ale přesto ...miluji tebe!!! (navždy)
Komentáře (2)
Komentujících (2)