Dálka vás dělí od fyzična,
však láska je ve vás ustavičná.
Srdce a duše toužící,
brzy budou spolu,
pak aspoň na chvíli
dáte sbohem bolu.
Krásná....ST***
02.04.2011 18:12:00 | Bona
Jste od sebe daleko fyzicky, ale duševně a srdcem jste pořád u sebe.....Krásná...zamilovaná ...ST***
02.04.2011 09:30:00 | Tamara
Broučku, nesmutni... jste si daleko fyzicky, ale blízko duševně...
V myšlenkách svých
jeden druhého hladíte,
když zavřeš oči, cítíš...
... srdcem se dotýkáte.
... něžně se líbáte.
01.04.2011 18:37:00 | NikitaNikaT.