Anotace: ***
Neříká se tomu náhodou souznění? Duše si nevybírají jak věci vypadají zvenčí!!! :)) Jsem zvědavá na pokračování!
04.04.2011 20:34:00 | jerabina
když dva se rádi mají,
ať ve stáří či v mládí,
láska je dar, co léčí
a omlazuje.
02.04.2011 18:03:00 | Bona
Jsi jaká jsi, krásná a milujicí, žena s citem, duší a láskou, jsi člověk, který je stále v duchu mlád a tak by to mělo být až do sklonku života... protože láska, ta nás posiluje, omlazuje, život stále okořeňuje a sytí.
02.04.2011 10:52:00 | NikitaNikaT.