Oslava
Oslava večerní nás čeká,
čas plyne jako řeka,
dort v lednici se chladí,
sms od tebe mě hladí.
Chlebíčky tvořím,
jednohubky k tomu,
víno chladím
na vhodnou teplotu.
Večeře při svíčkách,
pohledy žhavé,
sexy košilka,
doteky hravé.
Za svitu měsíce,
pod dozorem hvězd,
rytmem tvého těla
nechám se vést.
Přečteno 478x
Tipy 25
Poslední tipující: vodnař, H.I.L., váhy, Mbonita, divoska_jaja, Niky88, šuměnka, Alexej, René Vulkán, Helena Lovecká, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)