Už toho bylo dost !
Dost bylo trápení,
topení se ve vodě sladné.
Potoky slz,
trápení mé marné.
No a co,
ať jinam si jde.
Vždyť se stejně vrátí,
příjde ke mě a praví
"Miluju Tě, ty hloupá náno.."
Přečteno 487x
Tipy 6
Poslední tipující: kasparoza, Z kapky deště, strašidýlko-střapatý, 4LJFilip
Komentáře (1)
Komentujících (1)