Chceš mě? Chci tě!
Anotace: Popis toho, když se sobě navzájem líbíme ale ani jeden není schopný s tím nic dělat..:(
Den co den
se mi zdá snad sen
o jednom andělovi
vypadá jako ty
Tvé pohledy se mě dotýkají
s mým srdcem si pohrávají
Úsměvy jak z marcipánu
na mě házíš po ránu
Jen se na tebe dívat
a po nocích si snívat
Mě už nebaví
Jestli i ty to chceš změnit
Neměli bychom časem marnit..
Přečteno 520x
Tipy 5
Poslední tipující: Slečna M, Maryje..., Tamara, hatlapatla, jethullfan
Komentáře (1)
Komentujících (1)