Zanechala jsem stopy
pro Tvoje nové strofy,
a však listí i sníh je pokryli
s lehkostí vloček pokřtili…
… dávno jsem tam nestála
já ráno o chvíli spíš vstala,
zastávka nebyla opuštěnou,
jenom beze mě Tebou poplašenou…
03.04.2011 09:43:00 | NikitaNikaT.