UŽ NESNÍM
Paprskovitá čára
ze srdce ti tryská
jsi jako slunce
co mě zalévá
teplem a světlem
rozkvetu zjara
jsi tak blízká
sladká,horké ovoce punče
čokoládová poleva
jsem tak šťastný
mám v těle tvou mízu
co laská můj krevní oběh
už nejsem prázdný
a tu špetku řízu
odvál volnoběh
omotala jsi mě měsíční strunou
hedvábím a sametem noci
vysypala jsi mě láskou,dunou
místo písku city moci
jsem tak krásný
uvnitř s tebou
jako nikdy před tím
mé srdce básní
něhou
mám!.....už nesním!
Přečteno 533x
Tipy 39
Poslední tipující: zaba.zuzla, Lorraine, Jiná, modrá..., šuměnka, Dota Slunská, Psavec, zenge, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)