Spánek je zrádný. Ve snech nám mnohdy ukáže jen touhy, co se nesnadno plní :o)
Hezká báseň.
04.04.2011 11:56:00 | RobertM
Jejku, Kettuš, copak ten smutek? Sny jsou krásné a dokáží se změnti v realitu, vím to, znám to... a ty určitě také... ano, někdy je potřeba čas... čas na vyléčení ran, čas na to najít si nového partnera... čas na promyšlení, co od života chceme a čekáme... čas na to, co bude dál.
03.04.2011 11:47:00 | NikitaNikaT.
Jednou se sny v realitu změní,
jen chce to zase čas.
Můžeš na svět křičet
a mít všechno hned,
nebo stát tiše
a vroucně si to přát.
03.04.2011 11:30:00 | Tamara
...Do snů vstoupí, spánek loupí?
Pak ať s Tebou zůstane, sen se životem stane ...;-)
Lásky-nelásky ... všechno chce čas
ač zní to jako klišé, možná je třeba čekat ...
někdy je třeba řvát a někdy jen tak stát ... tiše ...
03.04.2011 10:41:00 | Bambulka