Rád bych... ale
Anotace: Slzami pokřtěná odpověď
Ty nabízíš mi pomoc,
ale já mám žízeň a ne hlad.
Pokud zbavís mne toho utrpení,
já budu tuze... tuze rád.
Ty nabízíš mi světlo,
ale pro mne jsi jediným světlem ty.
A jelikož spolu býti nemůžeme,
tak mne omluv prosím,
já vracím se do své temnoty.
Ty nabízíš mi sebe,
...jen jako přítele,
ale tahle nota nezní mému srdci... příliž vesele.
Snažím se najít nějaký smysl,
v poutu mezi tebou a mnou.
"Láska nebo závislost ?"
Odpověď odletěla cestou... cestou zatracenou.
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Matsuyama Tatsuko-chan
Komentáře (1)
Komentujících (1)