Jo jo.vím jak ti je!vím co je to být odmítaná,ten pocit marnosti ale přátelé vždy podrží!
04.04.2011 12:59:00 | la loba
Není to tak dlouho co jsem slyšela podobná krutá slova...co k tomu říct...snad jen že bude lépe..vážně...
03.04.2011 19:59:00 | Majdalénka
Pro mě hodně silné a závěr vše dokazuje... není potřeba více slova za ten hlavně dávám Ti ST!**** opravdoví přátelé Tě podrží v jakékoliv situaci. Mám takových několik a jsem jim vděčná za hodně a velice si jich taky za to vážím... jsou jako moje krev.
03.04.2011 19:51:00 | NikitaNikaT.