Láska v létě
Anotace: Inu, trochu kýčovité...
Krásně je v létě
a i když je zima
ve mě to kvete
a radost dřímá,
protože láska
je vždycky s Tebou,
hřeje a laská
srdce nás obou...
I když je zima...
Přečteno 596x
Tipy 2
Poslední tipující: Makula, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)