Rytíř bez naděje
Anotace: Někdo má někoho rád a pro něj tu bude.
Lidé jsou jiní a nikdy nevíš,
co motá se jim v hlavě.
Srdce tvé se rozehřeje a mysl pomate se,
je to kouzlo s velkým L,
kterému jsi uvěřila a srdce otevřela.
Ale já jsem tady pro tebe,
němý rytíř bez naděje.
Kolikrát vystřelí se šíp a dopadne mimo střed,
schovám tě pod svůj štít pro tvůj úsměv.
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)