Volným pádem
Anotace: Zapomeňme na problémy....snění...
Volným pádem do modrých sfér,
čistým azurem stratosfér
toužím s tebou dnes letět,
lásko má, nechej se vést!
Nic než modř a třpyt hvězd,
nechej se mnou něžně nést,
kolem víří barevný rej
nadýchaných ptačích per
a pod námi je lidský svět,
plný lopocení a těžkých běd,
zapomenem spolu chvíli zas
na špatný čas !
Komentáře (1)
Komentujících (1)