Není žádné provinění
cítit druhé dlaně
nestačí jen pouhé snění
počkej chvilku na ně
přijdou cestou okamžiku
budeš-li mít štěstí, kliku
zůstanou v Tvých stále:-))
04.04.2011 16:11:00 | CULIKATÁ
...láska není provinění...láska je dar ...
...to jen její okolnosti mají schopnost býti soudcem i katem, pakliže něco není "podle partesu" ;-)
...zajímavě podáno ...
03.04.2011 22:55:00 | Bambulka