Krásná a odpověď je v textu Kluse:
...Všemocné jsou loutkařovy prsty
Ať jsou tenký nebo tlustý občas přetrhají nit
A to pak jít a nemít nad sebou svý jistý
Pořád s tváří optimisty
listy v žití obracet...
06.04.2011 20:07:00 | kasparoza
Každý je loutkou...
pro někoho...
A každý je loutkařem...
pro někoho jiného...
04.04.2011 14:39:00 | strašidýlko-střapatý