Samota
Šero, mraky a stesk
v očích už žádný lesk
a srdce jako kámen
kde vyhasíná plamen
To samota tíží mne
To samota zlá je
Pomalu a jistě
mě vyhání z ráje
Z ráje, kde mám Tebe
slunce, hvězdy, nebe
kde den je nocí a noc je dnem
kde procházím se jako snem
Bez tebe neznám ráje
a v ráji znám jen Tebe
Samota zlá, samota zlá je,
celičkou celou, zebe mě, zebe
...
Přečteno 424x
Tipy 3
Poslední tipující: Mišiačik, NikitaNikaT.
Komentáře (0)