Stand by me
Ze střípků prázdných dnů
postavím most, do svých snů
Usínat budu jen s Tvou vůní
kterou necháš splynout s mojí...
Každou chvíli, se na mě můžeš dívat
a mou samotu pak smíš i hlídat
Nepustit mou ruku,když se zrovna budu bát
hladit mě po vlasech a říkat... tak dávno tě mám rád...
V myšlenkách se někdy k Tobě vrátím
svou hlavu pak položím Ti na klín
Vždy budeš cítit vzájemné souznění
poznáš,že se nic mezi námi nemění...
Stand by me...
Přečteno 486x
Tipy 21
Poslední tipující: mida, Danger, Jiná, Maryje..., labuť, Niky88, Psavec, Květka Š., váhy, NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)