...kane slza na ostří slov
Anotace: Pro dívku, která neunese mojí nedokonalost...
Čekám tu rikšu do věčnosti...
Slyším jen roztomilé pleskání chodidel na dlažbě jejíž chlad nechci pocítit...
A Amorova slza kane na ostří slov jež nebyla vyřčena...
Držte se mě výsosti...
Jestli chcete letět... ...vítr ve tváři a kapičky z mraků ve vlsech mít...
A cesta není určena...
Přečteno 479x
Tipy 3
Poslední tipující: Stín, jethullfan
Komentáře (1)
Komentujících (1)