Láska
Anotace: Asi to první co jsem kdy napsal a přitom nevyhodil
Je LÁSKA štěstí, anebo smůla?
Je LÁSKA kráska, anebo stvůra?
Je LÁSKA louka co pod tebou kvete,
anebo koště co s tebou mete?
Je LÁSKA křehká, anebo z ocely?
Je LÁSKA bílá, nebo se popelí?
Je LÁSKA řeka čistá, široká a dravá,
anebo stoka malá, páchnoucí a tmavá?
Je LÁSKA květina, anebo kámen?
Je LÁSKA „Umři“, anebo „Ámen“?
Je LÁSKA den kdy slunce se směje,
anebo temná noc, za které leje?
Je LÁSKA skřivan, anebo vrána?
Je LÁSKA sladká, anebo slaná?
LÁSKA je život,štěstí a naděje
a proto miluj vždyť nic se neděje!!!!
Přečteno 531x
Tipy 26
Poslední tipující: hloubavá, malá tanečnice ve velkém světě, modrá..., hatlapatla, Niky88, šuměnka, mauvais-ange, NikitaNikaT., Jiparo, Marcone, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)