Hladová pila zpívá
že protne těla živá
a hlučné vábení
má zuby dokořán
i vytrávený chřtán
Po krmi volá…
to se mi líbí...S.T.
05.04.2011 17:22:00 | ZILA78
Profesně vyvoněná, nikdy jsem netušil, jak to vypadá zdola!:) Líbí se mi! :) -S-
05.04.2011 10:51:00 | Skywalker
Divoká když pila chtivě
v uschlou zakousne se kůru
zub za zubem zádumčivě
zpívá svoji partitůru
tak monotonně, dokola…
Jsi snad ten, kdo odolá?
V koruně již zkošatělé
větru hvizd vyzývá k hrám
větve - lokty osamělé
podobny jsou gondolám
kmeny když jsou podťaty
Kdo odolá, jsi to ty?
***
Jiří
05.04.2011 09:59:00 | j.c.