Napsat, že dávám ST!*** jako vyšité, je opravdu málo... Tvé dílko je víc než trefné a já myslím, že není potřeba vícero slov... pročítám znovu a znovu...
06.04.2011 18:09:00 | NikitaNikaT.
láska je nevyléčitelná... to ke komu ji cítíme je věc jiná, to se vyléčit dá, ale každý sám..
05.04.2011 22:00:00 | zelená víla
Láska se neléčí, láskou se žije. Zklamání, ... je třeba léčit.
05.04.2011 20:53:00 | Juan Francesco de Faro