Nádherně podané, opravdu jsem si početla a veliké ST!*** je to pouhé smím poslat...
06.04.2011 21:29:00 | NikitaNikaT.
ano, plné citu, plné něhy, síly mládí
ať tedy do skonání už Tě v milování hladí...
05.04.2011 18:50:00 | šuměnka
Páni..tak to je krása!:)
Nádherný vodopád slov a citů..to umí jen láska že?
Každopádně Vám přeji ať ta slova nevyhasnou a s láskou překonáte každou bouři..jinak jarní velký ST!:))
05.04.2011 18:46:00 | xoxoxo
s názvem se plně ztotožňuji.
jsi má radost posledních měsíců života,
a zároveň mi ukazuješ krásy našeho bytí.
nechápu jak jsem bez Tebe mohl předtím existovati.
bez Tebe, a bez Tvoji lásky. a ani ty nemusíš se bát
nikdy by mě ani ve snu nenapadlo tě opustit
to by se ze mě opravdu musel blázen stát
chci se s tebou navždy býti, až do skonání
05.04.2011 18:36:00 | JohnyD.
Nemusíš se bát,
já Tě nikdy neopustím,
jsi moje všechno
a chci s tebou žít…
…mám tu pro Tebe
tolik lásky,
co Ti nestačím dát,
protože život je
až příliš krátký…
Krásné vyznání...S..T
05.04.2011 18:17:00 | ZILA78