ČERNOVLASÉ SLUNIČKO
Anotace: sluníčko černovlasé..nový druh....
jsi černovlasé sluníčko
tak hřej se písničko
hledáš svojí naději
když ti stíny žalují
jsi černovlasé sluníčko
záříš ale maličko
já ale chci rozjasnit tu líc
rozdat růží na tisíc
jsi černovlasé sluníčko
nalezená bludičko
naději co kráčí vstříc
jen žiješ, co je víc
jsi černovlasé sluníčko
tak usměj se zlatíčko
zůstanou jen naše srdce
jen pohladí tě moje ruce
jsi černovlase sluníčko
já znám to tvé srdíčko
v žáru plamene
nám se nic nestane
Záříš jako sluníčko
usměvavá bludičko
hoříš jen v jednom plameni
jsi nesplněné znamení.
Přečteno 349x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toulavá naděje, NikitaNikaT., hatlapatla, Linzerka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Květka Š., James Libustka
Komentáře (2)
Komentujících (2)