nahý pláč
Anotace: Co se dá napsat o lásce? Každý si ji prožil...
Nahý pláč
stéká z okapů
láska zase prší
do kaluží
Červenou rtěnkou
stíráš
střípky zrcadel
Dopisy bez adres
toulají se
po chodníku
Dopisy
prázdných
očí
Co kdysi toužily
mít více
nadějí
snů
objetí
Černá tuž
vpíjí se
do stínů
bledých tváří
Kaluže lásky
se svatozáří
A nahý pláč
jenž tiše žaluje
Přečteno 320x
Tipy 12
Poslední tipující: Lorraine, labuť, NikitaNikaT., Bambulka, CULIKATÁ, Gabrielle, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)