Babylonská láska
Anotace: ...taková pohádka z inspirace mého kamaráda maséra, který se vydal na výlet do Babylonu...:-))
Hnal jsem se za Tebou má krásko, má lásko
země se chvěla pod kopyty času
byla jsi tak vzdálená
a já spěchal za tónem Tvého hlasu.
A věděl jsem, že nic mne nezastaví.
Toužil jsem po Tobě a dychtil cítit Tvojí krásu
byla jsi tak vzdálená
a já spěchal jsem a nesl cit na hrbech našeho času.
Hnal jsem se za Tebou má krásko, má lásko
přes hory a pláně, přes písečné duny
byla jsi tak vzdálená
a já spěchal jsem na křídlech říční vlny.
A věděl jsem, že Tebe jednou najdu
spatřím Tě a pohlédnu do Tvé tváře
a Ty zaplníš mne svou blízkostí
ulehnem spolu do mračného polštáře
v čase , ku společné věčnosti.
Hnal jsem se za Tebou má krásko, má lásko
a našel jsem Tě ležet uprostřed Babylonu
byla jsi tak vzdálená
a já překročil jsem Eufrat a modlil se, ať neutonu.
...než spatřím Tě...má Babylonská lásko...
Přečteno 493x
Tipy 8
Poslední tipující: Jenny.Dee, James Libustka, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)