Záplaty na bolest
Anotace: Asi jsme se měli potkat jindy...
Nic mezi námi nebylo,
před zraky jiných....
Však v soukromí stalo se mnoho,
vzpomínky nelžou.
Ale jak chceš....
Zapomeňme na vše krásné,
s lhostejnou vervou.
A schovejme se každý pod peřinu!
A začněme si lhát!
Že se tomu budeme jednou smát....
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Pythonissa__
Komentáře (1)
Komentujících (1)