Anotace: o jaru a konci
Mému srdci se stýská po těch sněhových vločkách, ale každý je jiný a start tohoto jara (nemůžu uvěřit, že to přece jenom píšu) vypadá skvěle. :))
07.04.2011 09:28:00 | Pythonissa__
Přinde k Tobě láska, pocit štěstí, který je věčný... jaro bude pro Tebe krásné a aj třebas zima...
06.04.2011 21:47:00 | NikitaNikaT.