Jedinečná...
Anotace: ...jsi jedině Ty
Spát společně na jednom lůžku
Ráno pak pozorovat jak nanášíš si
Na oční víčka fialovou tužku
Usínat a mít Tě v objetí
Dýchat Ti na šiji a cítit se
V bezstarostném opojení
Jedna postel, jedna deka
A my dva pod ni ve víru lásky
Do jednoho klubka schoulení
Vnímat každý Tvůj výdech a nádech
Zvuk Tvého srdce si již pamatuji
Ve všech ozvěnách hrudníku
Jsi v mém životě světlo
Jak čelovka pro horníka
Hluboko po zemí žil jsem
Ale Tys mě z toho podzemí
Svou láskou a něžností
Na denní světlo vytáhla
Navždy Ti něco dlužím
Denně po tvém objetí lačním
A políbit Tvé rty toužím
Takový dar co spadl z nebes
Nikdy neopustím ať bude se dít
Cokoliv nikdy se od Tebe neoprostím
Přitáhla jsi mě jak magnet
A už se nikdy nechci odtrhnout
Chci s tebou dál a dál
Svým životem plout
A jedině ve dvou...
...láskyplně a navždy s Tebou
Přečteno 633x
Tipy 17
Poslední tipující: Emmelia, Lioness, Mraveneček, Black Swan, Jeněcovevzduchukrásného, Pythonissa__, NikitaNikaT., Tamara, Jiná, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)