To cesty lásky jsou tak záhadné,
však nakonec, kdo miluje
všechno překlene.
15.04.2011 03:48:00 | s.e.n
na dobročinnost věnoval vše,
co ušetřil na motorovou sekačku,
kosu věnoval nějaké ženě v černém
a zabil poslední ovci
::
jen aby zachránil konečky trav...
***
Jiří
08.04.2011 21:52:00 | j.c.
Ježíš... to je tak hrozně hezký... vážně, nádherné a perfektní... dostalo mě to. ST!*** je určitě málo.
06.04.2011 20:41:00 | NikitaNikaT.
...nádherný ...nechala ho nahlédnout do své tmy ... a on jí tam rozsvítil ...
čistá krása ...ST
06.04.2011 20:36:00 | Bambulka