Je to moc hezká básnička, hlavně se mi líbí rým "paprsků" a "blůzku". Všechny tvé verše jsou něžné a půvabné. Jen občas pozor na rytmus, aby nekulhal. Ale jinak ST!!
20.06.2011 12:59:00 | danaska
Milé a příjemné čtivé dílko, líbí se mi obsah... je něžný a zní mi upřímně. ST!*** za to.
06.04.2011 20:55:00 | NikitaNikaT.