Pet'ovi
Anotace: Jeho přáním, bylo složit básničku o letadlech.
Tak rád se díváš nahoru a
posloucháš, burácení motorů.
Sleduješ vojenský stíhačky,
jak ladný mají otočky.
Chtěl bys v ní sedět, vlastnit,
mýt,
já nechám tě, ted'
v klidu snít.
Po nocích ležíš,
do tmy hledíš,
jen jedno velké přání máš.
-Jak rád bys poznal
z vrchu svět,
v bojovém letounu, směl se proletět.
Sedět v jeho kabině,
to vždycky byl tvůj sen,
jak já ráda ve skutečnost,
bych proměnila jej.
Největší láskou,
jsou Messerschmitti (stíhací letadla),
ty v srdíčku, utkvěli ti.
Dal jsi jim,
velký kus ze sebe,
oni zas, vyhrávají pro tebe.
Ty doma, letadel hodně máš,
ale s nimi nelítáš.
Nejsi žádný neberváč,
jsi plastikový modelář.
Až se opět,
budeš kochat,
tou modravou dálkou,
tak mi věř,
že jsi mým, skvělím bráchou!.
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kars, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)