Vzkaz
Anotace: stačí zkušenost, slova přijdou samy
Sedím,
a píšu svůj poslední výkřik do tmy
do tmy v níž už dávno zhasla všechna světla
do tmy v níž už nikdo dávno není
vše upadlo v zapomnění
Sedím,
a píšu svůj poslední výkřik do ticha
do ticha v němž jen tvé srdce pro mě hoří
do ticha kde jen pero tvoří
můj poslední epitaf.
Přečteno 396x
Tipy 5
Poslední tipující: Trauma, rivombroza, jethullfan
Komentáře (0)