Anotace: Vždy na tento server píšu pouze své texty, ale je jeden, o který bych se rád podělil. Je to text písničky, kterou jsem nikdy neslyšel zahrát, ale je nádherná.
Myslím, že se jedná o překlad písně Fracoise Hardy "Tous les garçons et les filles".
13.06.2024 17:37:05 | Cloudberry
tuto písničku složil mojeho táty kamarád..je to nádherná písnička,pořád si ji hraju na kytaru...bohužel už je to nějakej ten pátek a jméno kamaráda zapomněl...každopádně, slova jsou tady trošku pozměněný :)
14.08.2013 13:03:03 | satánek
Taky nevím komu tento text patří, ale prvně jsem o něm slyšel v páté třídě a teď sem ho našel i s akordy na netu.
08.04.2011 20:04:00 | Hantec
Některé obraty mi jsou velmi povědomé, mrknu do textů, co mám opsané i s akordy.Ale nevím, komu patří:-((
08.04.2011 11:25:00 | CULIKATÁ