XXX
Anotace: přes všechno..Miluju Tě:)
Rozbilas mi duši
na střepy
komplikovaný lásky
a na všechno
co nerada řeším ..
/Mysli si co chceš
je mi to jedno/
t -
i -
c -
h -
o -
tohle slyšet nechci.
nechci slyšet nic
a tak jdu spát
s rumem v náručí
a budu doufat,
že se stavíš
a přineseš mi
těch pár usmiřovacích bonbónu
který Ti už dávno došly..
*Ale to tobě nevadí
Přečteno 515x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, M.a.t.y.s.e.k, jvacl, la loba, Petbab, CULIKATÁ, Anewue, Tamara, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)