Chceš se rozloučit?
Anotace: ...Tmavá a studená, bude Tvá ložnice...
Nachystals batůžek, do něj pár věcí,
teď se chceš rozloučit? Takhle ne, přeci...
Za ní chceš odejít, touhu nezkrýváš...
I pohled tě prozradí, jinak se díváš...
Ze spaní šeptal si, slovíčka o ní,
žena Tvá potají slzičky roní...
Když tu tak stojím na proti tobě,
Miláčku jedno chci, vidět Tě v hrobě...
Tmavá a studená bude Tvá ložnice,
právě si pozřel jed,
hle spadla Ti sklenice...
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Slečna M, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)