Anotace: ...karmínový?
Když voní květy jasmínu
a jaro sáhne štětcem do kraje
v obloze topí se barvy karmínu
mé srdce touhou roztaje
V té přenádherné noční sprše
kouzelné písně nocí znějí
a přenádherné Krkonoše
vysvlékají se se závějí
27.04.2011 19:04:00 | carodejka