Klíček pro dvě srdce.
Anotace: ...klíčová záležitost???
Na srdci klíček nosila,
pro něj jen mělo bít,
Pannu Marii prosila,
zda smí ho otevřít.
Málo je srdcí na světě,
to jedno jeho jen?
...malíři zbylo v paletě
víc barev pro tvůj sen.
Nevidí člověk do srdce,
zámky jsou často tuhé,
není-li paklíč po ruce
zkus odemknout to druhé.
Přečteno 581x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, Kars, labuť, Jana M., CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (0)